Det finns inget bättre än en laddad italiensk hackad sallad, men om du gör det för måltidsförberedelser och inte vill att den ska bli fuktig, rakade rakade rosenkålar för en mycket bättre bas än Romaine! Denna sallad är full av alla bra saker – crunchy grönsaker, salami, mozzarella och en vitlöksparmesan vinaigrette som förenar allt. Det är perfekt för att servera på din nästa hemlagade pizzakväll!
De bästa salladerna är de du kan förbereda dig utan att behöva oroa dig för att salladen blir fuktig inom 2 timmar. Vi föredrar vanligtvis ett salladfritt alternativ, som vår grekiska kikärtssallad eller citronvit bönor kronärtskoksallad.
Men när vi vill ha något som fortfarande har en salladliknande crunch och hjärtlig bas, väljer vi rakade rosenkålar! De är crunchy, blir inte fuktiga och njuter av massor av smak från alla förband (vi älskar dem absolut i en kejsarsallad!).
De är den perfekta ersättaren för romän i denna hackade italienska sallad som är absolut laddad med alla de bästa tangy, salt, läckra ingredienserna. (Om du är vegan kan du prova den här versionen istället!) Det är perfekt för parning med pizza eller en rejäl pasta, men den är också läcker på egen hand för en framstående lunch.
Steg-för-steg instruktioner
Steg 1: Börja med att strimla Brysselkålarna. Vi använder den zwilling Z-Cut Slicer som passar direkt ovanpå vår stora Zwilling Fresh & Save Bowl, så att du bara kan strimla/skiva dina ingredienser rakt in i skålen du använder för att servera! Se bara till att använda en skuren bevishandske för säkerhet.
Du kan också strimla Brysselkål i en matprocessor med en skivfäste, eller köpa dem före Shredded från många livsmedelsbutiker.


Steg 2: Gör vinaigrette i en mindre skål. Vi använder den lilla grateret Z-Cut-fästen för att raspa vitlök och parmesan direkt i skålen vi använde för att blanda!


Steg 3: Häll förbandet över toppen och släng allt ihop tills det är väl kombinerat. Så är det!


Lagringstips
För maximal färskhet förvarar vi alla våra rester lagrade i våra Zwilling Fresh & Save Vacuum -tätningsbehållare. Vakuumtätningen håller maten färsk i upp till 5 gånger längre, och de har alla slags olika former och storlekar på containrar! Deras nya skålar (som vi använde här) är utmärkta för sallader, dopp, förband och deg.
Denna sallad kommer att pågå i upp till 5 dagar i kylen. Du kan också behålla salladen och förbandet lagras separat för maximal crunch.
